Meny Stäng

Dentasy

Om du bestämt dig för att bleka tänderna för att få dem vitare och finare, och även har bestämt dig för att du vill göra…

Om du bestämt dig för att bleka tänderna för att få dem vitare och finare, och även har bestämt dig för att du vill göra detta på egen hand, är nätbutiken Dentasy värd att bekanta sig närmare med. I denna nätbutik kan du nämligen köpa en mängd olika bra tandblekningsprodukter som hjälper dig med detta, på ett både enkelt och smidigt sätt.

 

Dentasy som nätbutik har även flera andra fördelar, bland annat:

 

  • Att de erbjuder en så kallad nöjd kund garanti. Detta betyder att blir du inte helt nöjd efter att du använt en produkt som du köpt hos dem, så får du pengarna tillbaka. Detta är skönt, eftersom det tyder på en hög kvalitet på produkterna, så klart, samt på att de faktiskt funkar också.
  • Att de även erbjuder fri frakt på alla produkter du beställer av dem. Du slösar därför inte bort pengar på något ”onödigt” när du handlar av dem.
  • Att alla produkter som säljs i butiken är peroxidfria. Du behöver därför inte oroa dig över skadliga ämnen i samma mån som med vissa andra produkter, vilket förstås kan vara mycket skönt.
  • Att alla produkter dessutom är skonsamma i den grad det går, för både tänder och tandkött. De passar därför både för den som har känsliga tänder eller tandkött och andra.
  • Att produkterna dessutom tillverkas inom EU, i Frankrike, och därför följer alla säkerhetsföreskrifter och regler från EU:s sida i ännu större utsträckning än vissa andra produkter.
  • Att produkterna trots att de är så skonsamma och säkra ändå är mycket effektiva och ger bra resultat, vilket förstås är en mycket trevlig kombination i sammanhanget.
  • Att du kan välja mellan flera olika tandblekningsprodukter, beroende på dina behov och önskemål. Samtliga produkter som säljs beskrivs dock ingående på nätbutikens hemsida, så att du enklare kan förstå skillnaderna de olika produkterna emellan, och även välja den produkt som passar dig bäst.
  • Att företaget är svenskt, med huvudkontor i Sverige. Du stöjder därför ett svenskt företag när du handlar av dem, och givetvis är detta även ett kvalitetstecken, för visst känns det tryggare att handla av en svensk butik på nätet än av en butik online vars ursprung man inte alls har koll på?
  • Att du kan välja mellan massvis av olika betalningsalternativ när du ska betala för produkterna, som t.ex. Payson, faktura och Paypal. Alla kan därför hitta ett smidigt och säkert sätt att betala för sin order med.

Dentasy

Läs mer om tandblekning och hur du får vitare tänder på vår startsida.