Meny Stäng

Dentaworks

Att man numera kan få vitare tänder på ett enkelt och snabbt sätt genom att låta bleka tänderna känner nog de flesta till. De flesta…

Att man numera kan få vitare tänder på ett enkelt och snabbt sätt genom att låta bleka tänderna känner nog de flesta till. De flesta bestämmer sig dock för att göra detta vill dock se snabba resultat, då man ofta fattar ett beslut om detta av en speciell anledning, t.ex. för att man ska på ett visst evenemang eller liknande. Och det finns faktiskt en hel del alternativ på nätet för dig som befinner dig i denna sits. Ett exempel på detta är nätbutiken Dentaworks, där du kan köpa exakt samma tandblekningsprodukter som tandläkare använder när de bleker sina patienters tänder. Denna nätbutik har nämligen flera fördelar i jämförelse med många av konkurrenterna, bland annat:

 

  • Att man erbjuder vad man kallar för en 100 % nöjd kund garanti. Detta betyder att skulle du som kund inte vara nöjd med det du köper, har du rätt att få hela köpesumman tillbaka. Detta betyder i sin tur, som du förstås förstår, att du kan testa deras produkter helt riskfritt, vilket förstås är jättebra.
  • Att frakten är gratis, oavsett hur mycket eller lite du beställer för. Och visst kan det vara skönt att slippa att lägga pengar på saker som frakt?
  • Att produkterna som säljs är säkra och trygga både för dina tänder och ditt tandkött på alla vis. Du slipper därför oroa dig över riskerna med att använda dessa produkter, då några risker egentligen inte finns!
  • Att du kan välja mellan ett stort antal olika produkter, i olika prisklasser. Vill du ha en tandblekningspenna, säljer Dentaworks det, vill du däremot ha ett kit med en tandskena och liknande, finns även detta, och så vidare. Denna nätbutik säljer med andra ord inte bara en enda produkt, som en del andra nätbutiker gör, utan det finns verkligen något för alla i denna butik!
  • Att alla produkter som säljs givetvis följer EU:s och Läkemedelsverkets regler, och att Dentaworks på sin hemsida även beskriver hur detta görs, på ett bra sätt, så att du kan lära dig mer om detta.
  • Att leveranstiden är mycket kort, normalt får du det du beställer inom 1 till 2 vardagar, så du behöver verkligen inte vänta länge på det du eventuellt beställer!
  • Att du kan använda dig av massvis med olika betalningsalternativ för att betala det du beställer i butiken. T.ex. betalning via Mastercard, VISA, direkt via din Internetbank, med faktura och så vidare.

Läs mer om tandblekning och hur man får vitare tänder här.