Meny Stäng

Simplesmile

Om du inte är helt nöjd med färgen på dina tänder, antingen för att de har missfärgningar, eller för att de helt enkelt är lite…

Om du inte är helt nöjd med färgen på dina tänder, antingen för att de har missfärgningar, eller för att de helt enkelt är lite för gula, kan det vara bra att det finns mycket bra produkter där ute som hjälper dig råda bot på just detta bekymmer. Flera av dessa produkter säljs i en nätbutik vid namn Simplesmile.

Detta är en mycket bra nätbutik att vända sig till om man vill ha ett riktigt perfekt leende, av flera olika anledningar:

 

 • Fraktfritt

  Att de erbjuder gratis frakt. Detta kan man inte alltid ta för givet, då många andra nätbutiker tar betalt för frakten. Men detta är alltså inget man behöver oroa sig över när det gäller Simplesmile, utan där är frakten alltid helt gratis, oavsett vad det är man beställer.

 • Snabb leverans

  Att du får allt du beställer redan dagen efter (i detta fall menas nästa vardag, förstås, då varorna kommer med posten). Leveransen är med andra ord mycket snabb, vilket är skönt, eftersom man då slipper vänta på varorna man beställer allt för länge.

 • Nöjd-kund-garanti

  Att man erbjuder en så kallad 100 % nöjd-kund-garanti på alla varorna, vilket betyder att om man inte är nöjd med det man köpt, så har man rätt att få pengarna tillbaka. Detta eftersom man på Simplesmile är så säkra på att kunderna kommer att vara nöjda med produkterna att man förutsätter att detta inte kommer att ske så ofta åtminstone. Det är därför ett mycket bra kvalitetstecken på alla sätt och vis.

 • Att alla produkter som säljs i nätbutiker är de samma som säljs av vissa tandläkare, i de fall då man vill köpa hemmakit för att bleka tänderna. Återigen, ett mycket bra kvalitetstecken på alla vis!
 • Flera produkter

  Att du kan välja mellan flera olika produkter, beroende på dina önskemål och förväntningar. Alla produkterna presenteras ingående på Simplesmiles hemsida, så vi rekommenderar att du går in där för att avgöra vilken av produkterna som passar dig bäst.

 • Att alla produkterna är mycket prisvärda. Vill du komma billigast möjligt undan, kan det därför mycket väl vara så att Simplesmile är ett bra alternativ av butik för dig. Du ser alla de exakta priserna på varorna som säljs på Simplesmiles hemsida.
 • Att de produkter som säljs gör det möjligt att bleka tänderna mycket snabbt, behandlingen tar nämligen så lite som 15 minuter om du väljer rätt produkt. Denna nätbutik är med andra ord det perfekta valet för alla som vill se snabba resultat!
 • Att alla produkter som säljs följer alla gällande EU-direktiv gällande säkerhet, vilka ämnen som får användas i produkterna (vilket betyder att de alla är peroxidfria) och så vidare. Produkterna är därför väldigt säkra för dig att använda.

simplesmile

Lär dig mer om hur du får vitare tänder här.